Technology Offers & Patenten

Het onderzoek van Wageningen University & Research resulteert regelmatig in uitvindingen die bij kunnen dragen aan innovatie en vooruitgang in de maatschappij. Deze kennis wordt (deels) vastgelegd in octrooien (patenten) en licenties. Het belangrijkste doel daarvan is om te bevorderen dat het door het bedrijfsleven wordt gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe producten of processen. Op die manier neemt het innoverend vermogen van de maatschappij toe. Door het verlenen van octrooilicenties aan potentiële marktpartijen, kan de kennis breed verspreid worden en zodoende tot meer innovaties en impact leiden.

Wij bieden onze technologie├źn aan bedrijven en organisaties die nieuwe, innovatieve applicaties willen (door)ontwikkelen ten behoeve van de maatschappij. Daarom onderhouden wij regelmatig contact met talrijke industriepartners, licentienemers en ontwikkelingspartners.

Bij een aantal van onze technologie-aanbiedingen kunt u een korte omschrijving van de technologie met de bijbehorende toepassingen, voordelen, bedenkers, etc. bekijken. Wilt u meer informatie of een licentie of wilt u in ons investeren? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

Patenten (octrooien) van WUR

Wilt u meer informatie of een licentie of wilt u in ons investeren? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.