Reserveer een ruimte

Reserveer een ruimte

Voor elke gelegenheid een sfeervolle ruimte

Vanaf 10 mei opent Omnia haar deuren. U kunt nu al een zaal reserveren.

Omnia kent zalen van verschillend formaat: Bij de grote zalen hoort een foyer; een prachtig open plateau voor ontvangst en netwerken. U kunt overigens ook het hele gebouw huren. In alle zalen is audiovisuele techniek aanwezig.

De catering van de zalen wordt verzorgd door de cateraar van Omnia, Hutten Catering. Indien u gebruik wenst te maken van de catering mogelijkheden, neem dan contact op met Chris van Kreij en bekijk de banquetingmap.

Onze zalen

Podium

Dialogue Centre - Grote Zaal

In deze zaal kunnen 272 personen comfortabel zitten. Dankzij de u-vormige vaste opstelling is deze grote zaal bijzonder geschikt voor interactieve bijeenkomsten. De vloer biedt desgewenst ook ruimte voor andere opstellingen. Hierdoor leent de zaal zich ook uitstekend voor symposia, dialogen, cursussen en workshops. Vanuit de regiekamer wordt uw bijeenkomst desgewenst uitgebreid technisch ondersteund.

Organiseert u een grote bijeenkomst? Dan is het goed om te weten dat u de kleine ruimten voor breakouts erbij kunt huren. Zo creëert u extra interactie met uw publiek.

Auditorium

Dialogue Centre - Promotiezaal

In ons Auditorium kunt u tot 108 personen ontvangen voor oraties, promoties en afstudeerplechtigheden. Maar ook voor lezingen, symposia en andere bijeenkomsten met de nadruk op ‘zenden’ is deze zaal een uitstekende optie. Audiovisuele voorzieningen zijn standaard beschikbaar.

Faculty Club Novum

Dialogue Centre - Faculty Club

Faculty Club Novum is het gastvrije hart van Omnia. De moderne, warm aangeklede ruimte biedt geborgenheid en comfort en is uitstekend geoutilleerd voor lunch, diner en borrel. De voortreffelijke keuken serveert gerechten van het niveau bib gourmand. Deze ruimte is te reserveren voor kleinere gezelschappen tot 63 personen, maar u kunt ook een tafel reserveren voor lunch of diner. De bijzondere ontvangstruimte Spectrum is ook te koppelen aan het restaurantgedeelte. Audiovisuele voorzieningen zijn standaard beschikbaar.

Is het mooi weer? Strijk dan gerust met uw gezelschap neer op het fraaie aangrenzende terras.

Spectrum

Dialogue Centre - Bijzondere Ontvangstruimte

Deze sfeervolle ruimte biedt plaats aan 30 personen waarbij de tafelschikking diverse mogelijkheden biedt. Zeer geschikt voor officiële gelegenheden. Deze bijzondere Ontvangstruimte is te verbinden aan de Faculty Club. Scherm, VC en geluidsversterking zijn standaard aanwezig.

Quantum & Momentum

Dialogue Centre - Breakout Rooms

Er zijn zeven vergaderkamers/studio’s waarvan het aantal personen afhankelijk is van de opstelling. De studio's Quantum 1, 2, 3 en 4 bevinden zich aan de westzijde van het gebouw, de studio's Momentum 1, 2 en 3 aan de oostzijde. Zonder tafels kunnen er maximaal 30 personen per ruimte terecht. Doordat de Momentum studio's te koppelen zijn, ontvangt u daar maximaal 90 personen.

Ideaal voor online of hybride events, trainingen, heidagsessies of vergaderingen. Maar ook zeer geschikt als breakout-rooms voor bijeenkomsten in de grote zaal. Combineer het gebruik van een of meer kamers gerust met een lunch, diner of borrel in Faculty Club Novum. Liever catering in de kamers zelf? Aan u de keuze.  

De kamers zijn voorzien van scherm en VC.

Maatwerk

Dialogue Centre - Maatwerk

Organiseert u een bijeenkomst of dialoog die creatieve eisen aan de ruimte en faciliteiten stelt? Wilt u uw gasten een programma inclusief campustour aanbieden? Of spreidt uw activiteit zich over meerdere campuslocaties uit? Hoe bijzonder uw wens ook is, schakel ons gerust in als sparringpartner. Samen bedenken we de best passende formule voor uw evenement!

Hutten Catering

shutterstock_593553914.jpg