Aan de slag met dialoog

Ons onderzoek wordt gedreven door het verlangen om maatschappelijke uitdagingen te begrijpen en bij te dragen aan de transities die voor ons liggen. Interactie met andere wetenschappers, belanghebbenden en de maatschappij kunnen veel toevoegen en kunnen zelfs onvermijdelijk zijn.

Wil je zelf een Wageningen Dialogue organiseren? Of wil je ontdekken wat dialoog voor jou kan betekenen? We hebben een special tool ontwikkeld die je op een inspirerende manier helpt de potentie van dialoog te verkennen: De Dialogue Navigator.

De Dialogue Navigator

Met de Dialogue Navigator kan je verkennen waar een dialoog toe kan dienen, wat het verschil is tussen een dialoog en een debat, en krijg je een idee van de verschillende methodes en technieken die je kunt gebruiken. Dwaal door deze pagina en verken de Navigator.

Met de interactieve Dialogue Navigator Tool zal je ontdekken of, voor welk doel en hoe interacties et de maatschappij kunnen helpen om meer impact te creëren. Het is handig om de tool te beginnen met een specifiek onderwerp, project, vraagstuk of situatie in gedachten. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en kunnen meer divers zijn dan je verwacht. Ontdek nu de mogelijkheden van dialoog in jouw situatie!

Interactieve workshop

Met een interactieve workshop kunnen we jou en je team helpen met het verder ontrafelen van het potentieel van dialoog en andere vormen van interactie. Door dit formulier in te vullen kan je je interesse aangeven in zo’n volledig ondersteunde workshop door Wageningen Dialogues.