Bachelor Open Dag gemist? Kom 25 november naar de online open dag!

7 november 2021

Wat fijn dat het weer kon: de afgelopen twee zaterdagen liepen er ruim 3000 toekomstige studenten over de campus. Ze kwamen voor de live Bachelor Open Dagen. Was je er niet bij? Binnenkort, op 25 november, staat er nog een online versie gepland. Kom jij langs?

Wat een mooi gebouw. Krijg ik hier straks ook college?
Studiekiezer tijdens de bachelor open dag

Was je er niet bij? Dit heb je gemist

Tijdens de open dag maakten studiekiezer kennis met één of meer van de 19 bachelor opleidingen of verkenden de campus. Huidige studenten, docenten en studieadviseurs stonden klaar om meer te vertellen over de opleidingen, vakken en toekomstige banen.

Ik vond het een ontzettend leuke open dag. Iedereen is zo aardig en behulpzaam. Je voelt je meteen welkom. Fijn ook dat het niet zo druk is. Ik heb ook een aantal online open dagen bezocht maar dit geeft toch een veel beter beeld
Studiekiezer tijdens de bachelor open dag

Wil je ook de Wageningse sfeer proeven?

Je eerst komende kans is de Online Open Dag op 25 november. Hier lees je alles over het programma en kun je je direct aanmelden!