Greta, Konrad en Ninja over studeren in Wageningen als internationale student

23 september 2021

Met ruim 25% internationale studenten (meer dan 100 nationaliteiten) heeft Wageningen echt een internationaal karakter. Een waardevolle aanvulling op in je opleiding en een verrijking van je vrije tijd.

Maar hoe is het voor die internationale studenten om hier te studeren? Greta, Konrad en Niranjana zijn internationale bachelorstudenten en vertellen je er alles over!

Greta

Greta uit Litouwen vertelt hoe het was om hier in Wageningen te beginnen en geeft andere internationale studenten een aantal tips. Ook deelt ze haar favoriete Nederlandse traditie:

Hagelslag maakt alles beter

Lees nog meer over haar ervaringen op het International students blog (Engelstalig).

Konrad

Konrad Peckolt Fordal is 24 jaar en verhuisde van Noorwegen naar Wageningen. Was dat een grote stap? In deze video en blog vertelt hij je wat meer over zijn leven in Wageningen en waarom hij voor onze universiteit heeft gekozen:

Ik ben echt verliefd geworden op de universiteit, de campus, de stad. De vibe hier is echt geweldig

Lees nog meer over zijn ervaringen op het International students blog (Engelstalig).

Niranjana

Niranjana (of in het kort Ninja) komt uit Zuid-India en is naar Wageningen gekomen om environmental  sciences te studeren. Zij vertelt je wat ze leuk vindt aan de campus en hoe ze andere studenten heeft ontmoet. Haar tip voor andere internationale studenten:

Maak ook Nederlandse vrienden. Blijf niet alleen bij je internationale kringen hangen