Eigen invulling arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden heeft Wageningen University & Research niet voor niets een hoge score gehaald bij het onderzoek Beste Werkgever 2009. Je wordt als medewerker namelijk in staat gesteld dié individuele keuze te maken voor arbeidsvoorwaarden die in een bepaalde levens- of loopbaanfase het meest aansluit bij jouw specifieke behoefte.

Beloning

Bij een uitdagende baan hoort een goede beloning. Die krijg je bij ons. Naast een inzichtelijk, marktconform salaris bieden wij je goede studie- en verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof, en een pensioenregeling bij het ABP Pensioenfonds.

Eigen invulling

Wageningen University & Research hanteert voor de arbeidsvoorwaarden tevens het zogenaamde cafetariamodel, dat bij ons Optare heet. Hiermee kun je variëren met de arbeidsvoorwaarden.

Zo kun je ondermeer geld of tijd inzetten voor het opnemen van studieverlof of om mee te doen aan het fietsplan. Je kunt sparen voor een ‘sabbatical leave’, extra ouderschapsverlof of extra salaris. Je bepaalt dus zelf wat het beste bij je past.

Flexibele Werktijden

Wageningen University & Research werkt aan de kwaliteit van leven. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij daarom belangrijk. Afhankelijk van de functie en de werkplek wordt dit mogelijk gemaakt door flexibele werktijden, deeltijdwerk, soms thuiswerken of de mogelijkheid tot het opnemen van een sabbatical.