Goede werksfeer met leuke collega’s!

De werksfeer binnen Wageningen University & Research is te omschrijven als vriendelijk en informeel. Er heerst een goede teamgeest met belangstelling voor elkaar. Samenwerking, onderlinge respect en collegialiteit zijn sleutelbegrippen waar wij veel waarde aan hechten.

Je zult vaak deel uitmaken van kleine project teams met collega’s vanuit verschillende afdelingen. Hierdoor leer je als nieuwe medewerker van Wageningen University & Research snel je collega’s kennen en je zult merken dat je je al gauw thuis voelt in onze organisatie.

De goede relaties tussen collega’s maakt het werk erg leuk.

Er is veel saamhorigheid in onze organisatie. Dit stimuleren we continu onder meer door het houden van evenementen. Een mooi voorbeeld hiervan is WE-day, waarbij geheel Wageningen University & Research samen sport en zo werkt aan haar eigen ‘quality for life’.

Oud medewerkers

De betrokkenheid van onze medewerkers blijkt ook uit het feit dat veel oud medewerkers in contact willen blijven met Wageningen University & Research. Ze stellen het op prijs om op de hoogte te houden geworden van de nieuwste ontwikkelingen en activiteiten binnen ‘hun’ organisatie. Er zijn diverse media om in contact te blijven staan met Wageningen University & Research. Zo kunnen oud werknemers toch in verbinding blijven met de organisatie.