Oud-medewerkers

Wageningen University & Research wil graag in contact blijven met haar oud-medewerkers. Omgekeerd stellen veel oud-medewerkers het op prijs om nieuwe ontwikkelingen en activiteiten binnen ‘hun’ organisatie te kunnen blijven volgen.

Hieronder staan verschillende mogelijkheden om in contact te blijven met Wageningen University & Research. 

Wageningen World

Door middel van het invullen van dit formulier ontvangt u gratis het magazine Wageningen World. Dit magazine van Wageningen University & Research is een kwartaalblad over werken aan de kwaliteit van leven, o.a. bestemd voor externe relaties, alumni van Wageningen University & Research en leden van KLV.

Abonnement Resource

Resource is de website en het tweewekelijks magazine voor studenten en medewerkers van Wageningen University & Research. Het magazine verschijnt 22 keer per jaar en u kunt zich hierop abonneren. Meer informatie over een abonnement. De bladerbare versie is gratis te bekijken.

Berichten ontvangen

Wilt u incidenteel informatie c.q. uitnodigingen voor activiteiten voor gepensioneerde en oud-medewerkers ontvangen? Ook dat is mogelijk! U kunt uw wensen in het formulier aangeven.

Contacten gepensioneerde collega’s

Er is ook een LinkedIn–group opgezet voor gepensioneerde medewerkers van Wageningen University & Research. Hier kunt ook u een profiel aanmaken. Kijk eens op LinkedIn: Gepensioneerden Wageningen University & Research.

Internet Wageningen University & Research

Op de hoogte blijven van leuke (publieks)dagen, activiteiten en ontwikkelingen in de organisatie kunt u natuurlijk ook regelmatig op deze website van Wageningen University & Research bekijken.