Maarten Brouwer

Maarten Brouwer, Hoofd IT

“Als informatiekundige werk ik op het snijvlak van IT en business. Mijn afdeling is verantwoordelijk voor alle infrastructuur, de werkplekken en alle systemen die concernbreed gebruikt worden. Zo ontwikkelen we prachtige nieuwe applicaties, maar zorgen we ook voor stabiele financiële en HRM-applicaties.

Interessant en afwisselend

Voordat ik hier ging werken, zag ik Wageningen University & Research als een complexe organisatie. In werkelijkheid is deze organisatie nog veel uitdagender. Het werkveld is heel breed en de interne klanten zijn veeleisend. Dit maakt het werk voor mij juist interessant en afwisselend. Mijn collega’s en ik hebben daarbij veel vrijheid om per situatie samen met de klant op zoek te gaan naar de meest effectieve oplossing. Ik durf te stellen dat we de ICT-faciliteiten hier goed op orde hebben.

Wageningen University & Research biedt alles wat het werk voor ICT’ ers interessant maakt
Maarten Brouwer

Uitdagende werkomgeving

De IT organisatie van Wageningen University & Research bestaat uit ongeveer 160 mensen. Daaronder vind je algemeen georiënteerde consultants die dicht bij de bedrijfsprocessen staan, maar ook technisch specialisten, ondersteuners en van alles daar tussenin. Kortom: een breed spectrum aan functies. Wageningen University & Research biedt alles wat het werk voor ICT’ers interessant maakt. Ik ben hier gaan werken omdat Wageningen University & Research maatschappelijk relevant werk doet. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor opleiding en coaching hier uitstekend. En ten slotte biedt Wageningen University & Research ICT’ers een uitdagende werkomgeving. Wat wil je nog meer?”