Werken aan voeding van morgen

Bij Wageningen University & Research houden we ons elke dag bezig met wat jij gaat ontbijten in 2030. De croissants komen uit een 3D-printer, de suikervrije ontbijtkoek smaakt beter dan ooit. De rosbief op je brood is plantaardig en bovendien is je hele eetpatroon afgestemd op je leefstijl en jouw specifieke behoefte.
Zie je het voor je?

Honderd jaar baanbrekend onderzoek

De ontwikkelingen in de voedingswereld gaan razendsnel en Wageningen University & Research staat er middenin. Dit jaar vieren wij ons 100-jarige bestaan. Honderd jaar waarin we voorop liepen met ons onderzoek naar bijvoorbeeld agrotechnologie en gezonde voeding.

In de toekomst willen we nog beter begrijpen welke voedingsvezels welke gezondheidseffecten hebben.
Onderzoeker Jurriaan Mes

Bekijk de video van Jurriaan Mes: de juiste voedingsvezels

Nu zijn we volop bezig met de volgende honderd jaar. We doen toonaangevend onderzoek naar 3D food printing, voeding op maat en duurzame future foods zoals zeewier en plantaardige biefstuk. Wil jij aan de slag met dit soort essentiële onderwerpen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij werken aan praktische vraagstukken die het verschil kunnen maken en maatschappelijk relevant zijn.
Business Unit Manager Gerhard de Ruiter

Lees het verhaal van Gerard de Ruiter: Wageningen Food & Biobased Research

Voedingswetenschap in een aantrekkelijke werkomgeving

Onze universiteit is al veertien jaar op rij verkozen tot beste universiteit van Nederland, en ons onderzoek naar landbouw en voedingswetenschappen staat wereldwijd hoog in aanzien. Daarnaast biedt Wageningen University & Research een aantrekkelijke werkomgeving met internationale, interdisciplinaire projecten, veel flexibiliteit en uitstekende onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten.

Dit is eigenlijk de enige plek waar dit soort onderzoek kan. Er zijn hier zoveel faciliteiten, dat vind je nergens anders.
Professor Atze Jan van der Goot

Lees het verhaal van Atze Jan van der Goot: plantaardig vlees

Bekijk onze vacatures of lees verder over de ervaringen van onze collega's. Samen werken we aan gezonde voeding van morgen en het ontbijt van 2030.

Deuren gaan echt open als je ‘Wageningen’ zegt
Programmamanager Liesbeth Luijendijk

Lees het verhaal van Liesbeth Luijendijk: programmamanager Smart customised nutrition & health

Geïnteresseerd in werken bij Wageningen University & Research?

Foodvalley: een dynamisch kenniscentrum voor de voedingsindustrie

Wageningen ligt in het hart van Foodvalley, hét kennisintensieve agrifood ecosysteem in Nederland. Dit ecosysteem kenmerkt zich door de vele innovatieve agrifood en foodgerelateerde oplossingen van wereldformaat. Uniek is de samenwerking van vele innovatieve bedrijven, van startups tot en met multinationals, en kennisinstellingen binnen en buiten Nederland. Foodvalley trekt potentiële partners en investeerders aan en stimuleert de economie in de regio én ver daarbuiten.

Waarom kiezen voor Wageningen University & Research?

  • Afwisseling en uitdaging
  • Goede werksfeer met leuke collega's
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfstandigheid en balans werk/prive
  • Internationaal toonaangevend

Lees meer