Bijeenkomst

Aan tafel met de toekomst

Als vervolg op succesvolle Broeikassessie tijdens de Open Innovatie Dagen, vindt er op 1 juni een nieuwe Broeikassessie plaats. Onder begeleiding van Han Swinkels gaan twee geselecteerde studenten van HAS hogeschool in gesprek met experts uit de sector.

Organisator HAS Hogeschool Den Bosch

wo 1 juni 2016

Via life stream volgen alle Veehouderij leerlingen aan HAS Den Bosch de visies die gedeeld worden rondom de ingezonden vraagstukken. Ook geïnteresseerde varkenshouders zijn welkom om aan te sluiten.

Meer informatie

Meer informatie is over deze broeikassessie is te vinden op varkens.nl. U als expert kunt aanschuiven aan tafel. Wees er snel bij, want er zijn slechts 10 plekken beschikbaar. Opgeven kan via KennismakerVarken@has.nl. Spoedig na uw aanmelding krijgt u te horen of u geselecteerd bent!