Aanmelden Summerschool “Varkens houden in 2025” gestart!

Volgend op succesvolle voorgaande edities organiseren Hogeschool HAS Den Bosch en CAH Dronten, in samenwerking met VIC Sterksel komende zomer een vijfde editie van de Summerschool ‘’Varkenshouden in 2025’’. De Summerschool zal plaatsvinden van maandag 7 juli tot en met vrijdag 18 juli 2014 op het Varkens Innovatie Centrum Sterksel.

Organisator Varkens Innovatie Centrum Sterksel

ma 7 juli 2014 tot vr 18 juli 2014

Locatie VIC Sterksel
Vlaamseweg 17
6029 PK Sterksel
0317 - 488000

De cursus is gericht op medewerkers in de periferie van de varkenshouderijketen en ouderejaarsstudenten van hogere agrarische opleidingen en universiteiten. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden waarin diverse zoötechnische en economische aspecten van de varkenshouderij aanbod komen. Er worden diverse excursie georganiseerd en gedurende de cursus zal er een groepsopdracht zijn waarbij de cursisten zich richten op het toepassen van nieuwe concepten in de praktijk.

De Summerschool wordt bijzonder gewaardeerd door het “Partnership innovators van de varkenshouderij en varkensvleesketen”. Voor meer informatie en inschrijven verzoeken wij u contact op te nemen met de Kennismaker Varkenshouderij Bart Peijnenburg; (06-20888248, email kennismakervarken@has.nl).