Bijeenkomst

Aanmelden kick-off gezonde en duurzame eetomgeving

Op vrijdag 12 februari 2021 is er een digitale kick-off voor de aftrap van het meerjarige onderzoeksprogramma van de Wageningen Universiteit en Universiteit Utrecht, 'Gezonde en duurzame eetomgeving'; in de regio Foodvalley. Regionale (potentiële) partners vanuit gemeenten, midden- en kleinbedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen, restaurants, cafés, retail en andere lokale initiatieven (provincie Gelderland/Utrecht) zijn nadrukkelijk welkom bij deze bijeenkomst en het onderzoeksprogramma, om samen een gezond en duurzaam aanbod te creëren en onderzoeken. Kortom, iedereen die zich betrokken voelt of wil zijn bij het thema gezonde en duurzame eetomgeving is uitgenodigd.

Organisator Wageningen University & Research

vr 12 februari 2021 10:30 tot 12:00

Tijdens de bijeenkomst gaan wij uiteen in break-out rooms. Geef in het formulier aan bij welke setting u graag wordt ingedeeld: de zorg, de wijk, het MKB (midden-en kleinbedrijf) of de horeca.

Uiterlijk één week voor de kick-off ontvangt u van ons een link voor deelname en het definitieve programma. Deelname is kosteloos.

Uw gegevens

Naam*
i

Uw naam en e-mailadres worden door de organisatie bewaard om u te informeren over relevante updates in het onderzoeksprogramma