Aardappeldemodag 2016

Activiteit

Aardappeldemodag 2016

Elke twee jaar organiseren Wageningen UR en de Nederlandse Aardappelorganisatie (NAO) op de PPO-locatie te Westmaas de Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen. Telers, handel, verwerkers en veel andere bedrijven die actief zijn in de aardappelsector in binnen- en buitenland komen naar de Aardappeldemodag in Westmaas om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Organisator
Datum

wo 31 augustus 2016 10:00 tot 19:00

Locatie Open teelten Westmaas
Groeneweg 3
3273 LP Westmaas
0186 - 579 930

Op woensdag 31 augustus 2016 wordt weer groots uitgepakt met demonstraties, een bedrijvenmarkt, een mechanisatiepark, lezingen en diverse andere activiteiten. De laatste editie werd door zo’n 7.000 mensen bezocht. De groei van het evenement in aantal bezoekers en standhouders en de variatie in deelnemers hebben het evenement een vaste plaats in de sector gegeven.

Nieuw deze editie!

Holland Process Paviljoen
Tijdens dit nieuwe onderdeel van de Aardappeldemodag worden aardappelen gelost vanuit kisten, gewassen, gesorteerd en verpakt. In deze lijn presenteren verschillende bedrijven hun expertise.

Speakers’ corner
Ook nieuw dit jaar is de speakers’ corner. Deze komt in plaats van de traditionele lezingen. Presentatoren van verschillende bedrijven krijgen 5 minuten de tijd om een elevator pitch aan het publiek te presenteren.
Daarna mag het publiek 5 minuten in discussie met de presentator. In de stand is natuurlijk volop gelegenheid om dieper op het betreffende onderwerp in te gaan.