Event

Agrifirm Ambitiedag 2018

Zit jij in het derde, vierde of laatste jaar van een agrarische HBO- of WO-opleiding of ben je net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan in de agrarische sector? Ontdek dan welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Agrifirm! Op 30 maart 2018 openen wij onze deuren voor jong talent tijdens de Agrifirm Ambitiedag in Apeldoorn.

Organised by Agrifirm
Date

Fri 30 March 2018 08:30 to 16:30

Venue Agrifrim, Apeldoorn

Er worden diverse workshops gehouden waaruit je kunt kiezen, we houden speeddates waarin je verschillende functies kunt leren kennen en er zullen vacatures liggen waar je een sollicitatie op kunt wagen. Kortom, meld je nu aan, want vol is vol.

Workshops

Je kunt deelnemen aan 2 van de 3 workshops die worden gegeven, dus maak alvast je keuze en geef dat in het aanmeldformulier aan.

Workshop 1, Commercial Excellence Bij commercieel denk je al snel aan begrippen als 'gedreven', 'resultaatgericht' en 'klantgericht'. Maar wat betekent dit nou echt in de praktijk? In deze workshop geven we je een beeld van wat het betekent om in een commerciële functie bij Agrifirm te werken. Wat vinden wij klantgericht werken? Wat vraagt dit van jou en wat biedt het je? Doe mee en ervaar!

Workshop 2, Operational Excellence Operational Excellence... of 'Hoe werken wij Better Together in teams?'. Een constructieve masterclass voor hoger opgeleiden vanaf +7 jaar...

Workshop 3, Innovation Excellence Innoveren, daar willen wij bij Agrifirm in uitblinken! Heb je interesse in vernieuwing en wil je meebouwen aan duurzame voederoplossingen? In deze workshop krijg je een sneakpreview over Innovation Excellence binnen Agrifirm. Aarzel niet en neem de uitdaging aan om er meer over te leren!