Alumnibijeenkomst

Alumni Open Dag - zaterdag 3 oktober 2020

Op zaterdag 5 oktober 2019 vond de eerste Alumni Open Dag plaats op de Wageningen Campus. De tweede Alumni Open Dag zal op 3 oktober 2020 plaatsvinden. Er zullen inspirerende lezingen georganiseerd worden,
laat u rondleiden over de Wageningen Campus, hoor over de laatste ontwikkelingen binnen WUR en ontmoet oud-studiegenoten.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

za 3 oktober 2020

Meer informatie over de tweede Alumni Open Dag op 3 oktober 2020 zal later bekend gemaakt worden. Reserveert u de dag alvast in uw agenda?

Op de pagina van de Alumni Open Dag 2019 kunt u een sfeerimpressie in de vorm van foto's en een video vinden, alsmede de presentatie van de sprekers en een verslag van deze gezellige dag.

Heeft u opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen, of wilt u tijdens de Alumni Open Dag in 2020 een reünie, lezing of een jaarclub- of verenigingsactiviteit organiseren? Dan horen we dat graag en kunt u ons een mail sturen via alumni@wur.nl.