Alumnibijeenkomst

Alumni Open Dag - zaterdag 3 oktober 2020

De Alumni Open Dag vindt plaats op 3 oktober 2020. U als WUR-alumnus/alumna bent hiervoor van harte uitgenodigd. U kunt dan inspirerende lezingen bijwonen en een rondleiding over de altijd in ontwikkeling zijnde Wageningen Campus volgen. En natuurlijk wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen de universiteit en ontmoet u oud-studiegenoten. In het voorprogramma wordt tevens officieel afscheid genomen van de alumnivereniging KLV.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

za 3 oktober 2020 13:15

Locatie Orion, gebouwnummer 103
Bronland 1
6708WH Wageningen
0317 48 87 77

Op zaterdag 5 oktober 2019 vond de eerste Alumni Open Dag plaats op de Wageningen Campus. De tweede Alumni Open Dag wordt gehouden op zaterdag 3 oktober 2020. Meer informatie zal later bekend gemaakt worden. Reserveert u de dag alvast in uw agenda?

Op de pagina van de Alumni Open Dag 2019 kunt u een sfeerimpressie in de vorm van foto's en een video vinden, alsmede de presentatie van de sprekers en een verslag van deze gezellige dag.

Heeft u opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen, of wilt u tijdens de Alumni Open Dag in 2020 een reünie, lezing of een jaarclub- of verenigingsactiviteit organiseren? Dan horen we dat graag en kunt u ons een mail sturen via alumni@wur.nl.