Alumnibijeenkomst

Alumni Open Dag - zaterdag 5 oktober 2019

In navolging van de World Wide Wageningen Alumni Day in 2018 organiseren we dit jaar voor het eerst de Alumni Open Dag, die op zaterdagmiddag 5 oktober plaats zal vinden.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

za 5 oktober 2019

Locatie Wageningen University & Research

Misschien voelt het als gisteren dat u bent afgestudeerd in Wageningen, of misschien was het wel gisteren? Hoe lang of kort het ook geleden is, u bent als oud-student van harte uitgenodigd voor de Alumni Open Dag op zaterdagmiddag 5 oktober 2019. Praat bij met oud-studiegenoten, luister naar inspirerende lezingen, laat u rondleiden over de Wageningen Campus en hoor over de laatste ontwikkelingen op Wageningen University & Research.

Noteer zaterdag 5 oktober alvast in uw agenda! We versturen binnenkort de officiële uitnodiging met de mogelijkheid om u aan te melden.

Het voorlopige programma voor deze dag kunt u hieronder vinden. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Kent u nog andere alumni uit Wageningen? Nodig ze ook uit voor de Alumni Open Dag!

Voorlopig programma

13.15 – 14.00 Registratie met koffie/thee
14.00 – 14.30 Presentatie Rector Magnificus prof.dr.ir. Arthur P.J. Mol
14.30 – 15.45 Wereldlezing prof.dr. Marcel Dicke “Insecten als bondgenoten in een circulaire economie”