Alumnibijeenkomst

Alumnibijeenkomst Nederlandse Ambassade San Fransisco, donderdag 17 maart 2016

Alumni van de drie Nederlandse Technische Universiteiten en Wageningen University zijn door het Ministerie uitgenodigd voor de alumnibijeenkomst op 17 maart 2016 bij de Nederlandse Ambassade in San Francisco, dit als onderdeel van een onderwijsmissie naar San Francisco.

Aanwezig vanuit het Ministerie zijn Jet Bussemaker, Minister van Onderwijs, Victor van der Chijs, Voorzitter van de 3TU Federatie en Voorzitter van de Raad van Bestuur van UT, en Louise Fresco, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen UR. Alumni van Wageningen University die woonachtig zijn in deze regio, zijn van harte welkom deze netwerkavond bij te wonen.

Voorlopig avondprogramma

Tijdens het avondprogramma zal het boek ‘Silicon Valley: Planet Start-up’ gepresenteerd worden. Het boek is van de hand van de Rotterdamse professoren Peter Ester en Arne Maas. Daaraan gekoppeld is een ronde tafel discussie. Aansluitend vindt een receptie plaats voor alle alumni. Meer details over het avondprogramma volgen binnenkort voor geregistreerde deelnemers.

Registratie

U kunt zich registreren voor dit evenement via deze link.