Alumnibijeenkomst

Alumnibijeenkomst Nederlandse Ambassade Teheran, dinsdag 12 april 2016

Alle Iranese Alumni van Nederlandse universiteiten zijn uitgenodigd voor een netwerkborrel op dinsdag 12 april 2016 bij de Nederlandse Ambassade in Teheran.

In het afgelopen jaar is er nieuw leven geblazen in de bilaterale banden tussen Iran en Nederland, met bezoeken van onze ministers Koenders en Kamp in Iran. Met een versterking van de banden tussen onze landen zijn we ook op zoek naar manieren om de banden tussen individuen te versterken. Hiervoor zal de Nederlandse Ambassade een netwerkborrel organiseren voor Iranese Alumni van Nederlandse universiteiten.

Deze vreugdevolle gebeurtenis valt samen met het bezoek van onze viceminister van Buitenlandse Zaken, Maarten van den Berg, en een handelsdelegatie, de ambassadeur van de Nederlandse Ambassade, Susanna Tersta.

Het evenement biedt u een interessante kans om te netwerken met leden van de zakelijke delegatie en met mede Iraniƫrs die ook in Nederland hebben gestudeerd

Registratie

Om aan te melden voor deze bijeenkomst kunt u mailen naar teh@minbuza.nl voor 8 april. Wilt u hierbij uw naam, huidig beroep en de Nederlandse universiteit waaraan u heeft gestudeerd vermelden.

Zie hieronder de officiƫle uitnodiging:

Invitation Reception.JPG