Activiteit

BSc Studiedag AID

De studiedag tijdens de AID staat in het teken van je studie. Je beleeft deze ochtend en middag met je aanstaande studiegenoten.
Je kunt ook aan deze dag deelnemen als je niet meedoet met de AID.

Organisator Wageningen University
Datum

ma 17 augustus 2015 11:30

’s Morgens ontmoet je je studieadviseurs en krijg je belangrijke voorlichting over je opleiding. Praktische en nuttige zaken komen aan bod zoals hoe het rooster werkt, hoe het met studieboeken en dictaten zit, hoe je je aanmeldt voor vakken en hoe je opleiding precies in elkaar zit.

Natuurlijk is er ook tijd voor jouw vragen. Na deze voorlichting kun je even ontspannen tijdens de lunch, meestal met wat ouderejaars studenten van jouw opleiding, dus alle ruimte voor het stellen van nog meer vragen.

’s Middags is er een interactief programma dat verzorgd wordt door de studievereniging van jouw opleiding. Een leuke manier om kennis te maken met je aanstaande mede-studenten en met de studievereniging. Gedurende het studiejaar organiseert de studievereniging meerdere leuke activiteiten; vaak zijn deze activiteiten gerelateerd aan je studie, maar soms ook niet. Ook kun je bij je studievereniging terecht voor vragen en tips over je studie.