Course

Beter in je vel - Leren omgaan met chronische klachten

* TRAINING IN DUTCH *
Dealing with chronic complaints.

Student Training & Support facilitates a new training for students who are dealing with long-term physical complaints as a burn-out, chronic fatigue syndrome or RSI.

Speciaal voor studenten die kampen met langdurig fysieke klachten, zoals een burn-out, chronische vermoeidheid of langdurige rsi, wordt de nieuwe training “Beter in je vel” aangeboden.

Organised by Student Training & Support
Duration In periode 2 starten twee groepen: op woensdagen vanaf 28 oktober en op maandagen vanaf 16 November. Bij voldoende aanmeldingen verwachten we in periode 3 weer een nieuwe groep te starten
Venue Wageningen Campus, Impulse
Price description Free

In deze training leer je om te gaan met zowel de fysieke als de mentale kant van de klachten. De training wordt dan ook gegeven door een studentenpsycholoog en een Mensendieck therapeut. De psycholoog begeleidt in het vergroten van de mentale en emotionele ontspanning. De Mensendieck oefentherapeut toont met oefeningen aan hoe zowel gedachten, emoties als gedrag een effect kunnen hebben op de ontspanning van het lichaam.

De training bestaat uit 5 sessies van 90 minuten en een terugkomsessie. Er wordt aan de hand van een intake gesprek bepaald of je kunt deelnemen aan deze training. Inschrijven kan via onderstaande link.
For now, this course is only Dutch spoken.

icon_quality-agreements_RGB.png

Development and execution of Student Training & support is made possible by the quality agreements