Themadag 28 november: Beter ruvwoer van een gezonde bodem

Themadag

Beter ruwvoer van een gezonde bodem

Tijdens de themadag op 28 november 2017 staat volgende vraag centraal: Hoe produceer je beter ruwvoer van een gezonde bodem? Op deze dag maakt u kennis met innovaties waarmee de huidige gras- en maïsopbrengsten (in zowel kwaliteit als kwantiteit) kunnen toegroeien naar de potentiële ruwvoeropbrengst, op een duurzame manier.

Organisator PPS Ruwvoer en Bodem
Datum

di 28 november 2017 10:00 tot 17:30

Locatie Conferentiecentrum Hof van Wageningen, Lawickse Allee 9 in Wageningen

PPS Ruwvoer en Bodem

Deze themadag wordt georganiseerd binnen de PPS Ruwvoer en Bodem. De PPS Ruwvoer en Bodem is een publiek-private samenwerking tussen het ministerie van Economische Zaken en een consortium van verschillende partijen uit de zaadveredelingsindustrie en de plantaardige productieketen. De PPS valt onder de Topsector Agri & Food. Zie www.ruwvoerenbodem.nl.

Programma

De PPS Ruwvoer en Bodem staat voor meer ruwvoer van een gezonde bodem. Door goed voor de bodem te zorgen en hun bouwplan slimmer in te richten, kunnen melkveehouders meer en beter ruwvoer per hectare oogsten.

Op de themadag presenteren we u graag het hoe en waarom van het onderzoeksprogramma. In de ochtend presenteren onderzoekers van binnen en buiten Wageningen University & Research in highlights de onderzoeksresultaten van het afgelopen jaar. In de middag gaan ze in diverse workshops nader in op het lopende onderzoek. Zij gaan graag met u in discussie over wat het onderzoek voor de praktijk oplevert, of op kan leveren.

Meld u aan

  1. Uw gegevens

Uw gegevens

Naam*
i

U kunt maximaal 3 workshops selecteren