Lezing

Bewust leiderschap

‘Before you are a leader, success is all about growing yourself. When you become a leader, success is all about growing others.’

Organisator Impulse
Datum

wo 21 november 2018 12:45 tot 13:45

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Heb je ook wel eens het gevoel dat collega’s met wie je samenwerkt of studenten die je begeleidt soms geen eigenaarschap nemen? En dat je dan zelfs twijfelt aan hun commitment? En laat jij zelf ook wel eens eigenaarschap liggen? Wat is er nou voor nodig om dat te veranderen? Hoe creëer en vergroot je eigenaarschap? Ontdek tijdens deze lunchlezing hoe jij een omgeving kunt creëren waarin collega’s en studenten mede door jouw natuurlijke en bewuste manier van leidinggeven hun volledige potentieel kunnen inzetten. Hierdoor verhogen zij hun persoonlijke effectiviteit, creativiteit en werkvreugde en worden jij en de mensen met wie je werkt maximaal wendbaar en flexibel. Daarmee wordt jullie gezamenlijke resultaat nòg beter!

Starfish21

Starfish21 is een ondernemende organisatie die staat voor simpel, flexibel en mensgericht organiseren. We zijn een waardevolle partner bij organisatieontwikkeling. We inspireren en begeleiden kleine en middelgrote organisaties om eenvoudig en succesvol te organiseren en te groeien. Voor meer informatie over Starfish21, bezoek onze websites: Starfish21 en Starfishacademy.