Symposium

BuitelHucht Symposium 'Democracy & Space - How planners and architects rule the world'

Organised by Landscape architecture, Land Use Planning
Date

Tue 23 February 2016 19:00

Venue Forum, gebouwnummer 102

Graag nodigen we u uit voor het Buitelhucht Symposium 'Democracy & Space - How planners and architects rule the world' dat zal plaatsvinden in de avond van dinsdag 23 februari. Hieronder volgt een korte omschrijving van de inhoud van het symposium.

Uitgeparticipeerd? Is democratie altijd goed? Is de democratie allang dood? Enkele vragen die aan de orde komen tijdens het symposium. We gaan in op de vraag hoe democratie een rol speelt in de planning en het ontwerp van de openbare ruimte en of dit wenselijk is of niet. Het symposium is de start van een reeks activiteiten rondom dit thema en op TOPOS zullen gedurende deze periode artikelen geplaatst over dit onderwerp.

Het symposium vindt plaats op dinsdag 23 februari en begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Tijdens dit symposium zullen gastsprekers van onder andere de Universiteit van Amsterdam, Arcadis en ´WikiCity´ interactieve presentaties geven over de rol van democratie in planning en ontwerp opgaven. Voor meer informatie zie de bijlage.

Graag nodigen we u uit om samen met studenten deze avond bij te wonen en mee te discussiëren! Afsluitend wordt er gezorgd voor een borrel.

Definitieve poster symposium.jpg