Activiteit

CineScience movietalk: Genesis 2.0

In deze movietalk nemen prof. dr. John van der Oost en Niek Savelkoul je mee langs de laatste ontwikkelingen in de biotechnologie: hoe kunnen we met levende systemen en organismen nieuwe ‘producten’ ontwikkelen en hoe ver kunnen we daarin gaan? Deze vragen worden aan het licht gebracht als een DNA-wetenschapper een uitgestorven mammoet weer tot leven wil wekken.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 15 januari 2020 20:30 tot 23:00

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Studenten 10,- | Cineville 3,50

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert dit 100 years WUR initiatief, in samenwerking met Heerenstraat Theater, een nieuw seizoen CineScience movietalks met iedere maand een nieuwe film. 

CineScience seizoen 2019 - 2020 vertoont ook de volgende films: