CineScience movietalk: Midnight in Paris

In deze movietalk duikt dr. ir. Marian Stuiver in de complexe uitdagingen van de stad. Omdat in 2050 70% van de wereldbevolking in stedelijke gebieden zal wonen, wordt er voortdurend naar duurzame oplossingen gezocht. Deze komedie van Woody Allen neemt je mee op reis naar Parijs in het verhaal van een succesvol scenarioschrijver en het gezin van zijn verloofde.

Organisator Wageningen University & Research

wo 20 november 2019 20:30 tot 23:00

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Studenten 10,- | Cineville 3,50

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert dit 100 years WUR initiatief, in samenwerking met Heerenstraat Theater, een nieuw seizoen CineScience movietalks met iedere maand een nieuwe film.

CineScience seizoen 2019 - 2020 vertoont ook de volgende films: