Activiteit

CineScience movietalk: Midnight in Paris

In deze movie talk duikt dr. Marian Stuiver in de complexe uitdagingen van de stad. Omdat in 2050 70% van de wereldbevolking in stedelijke gebieden zal wonen, moeten we heroverwegen hoe de ideale leefomgeving van deze stedelingen er uit ziet. Deze Oscar-winnende komedie van Woody Allen neemt je mee op reis naar het "perfecte" Parijs van het verleden. Een succesvol scenarioschrijver reist door de tijd waarbij hij steeds dichter bij het hart van de stad komt, maar steeds verder af komt te staan van zijn verloofde

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 20 november 2019 20:30 tot 23:00

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Studenten 10,- | Cineville 3,50

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert dit 100 years WUR initiatief, in samenwerking met Heerenstraat Theater, een nieuw seizoen CineScience movietalks met iedere maand een nieuwe film. 

CineScience seizoen 2019 - 2020 vertoont ook de volgende films: