Activiteit

CineScience movietalk: Moneyball - Uitgesteld i.v.m. corona

Met hun movie talk laten drs. Sebastiaan Berendse en dr. Suraj Jamge zien hoe WUR onderzoekers worden ondersteund om hun impact te maximaliseren door middel van innovatie, ondernemerschap en samenwerking. Het is daarvoor soms nodig om los te breken van lang bestaande systemen, methodes en wijsheden. Dat is precies wat Billy Beane (Brad Pitt) doet in Moneyball, waar hij als algemeen manager van het honkbalteam Oakland Athletics de waarde van een radicaal andere benaderingen laat zien.

Organisator
Datum

wo 20 januari 2021 20:30

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Cineville 5,-

Let op: deze CineScience movietalk is uitgesteld. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe datum en meer informatie.

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert dit 100 years WUR initiatief, in samenwerking met Heerenstraat Theater, een nieuw seizoen CineScience movietalks met iedere maand een nieuwe film. 

Het Heerenstraat theater heeft gepaste maatregelen genomen om op een verantwoorde manier naar de film te kunnen. Op de website van het Heerenstraat theater lees je meer over de genomen corona-maatregelen.

CineScience seizoen 2020- 2021 vertoont ook de volgende films: