CineScience movie talk: Onder de Oppervlakte | Below the surface

CineScience movietalk: Onder de Oppervlakte

In deze movietalk geeft Martijn van Staveren je een kijkje in de arena van politieke besluitvorming. Of beter gezegd: besluiteloosheid. Deze Nederlandse documentaire schijnt licht op een politiek spelletje vol sentiment. Het reconstrueert het onnavolgbare proces van beleidsvorming rondom het wel of niet laten overstromen van een polder – een discussie die meer dan een decennium heeft voortgeduurd.

Organisator Wageningen University & Research

wo 19 februari 2020 20:30 tot 23:00

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Studenten 10,- | Cineville 3,50

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert WUR in samenwerking met Heerenstraat Theater een nieuw seizoen CineScience movie talks met iedere maand een nieuwe film.

CineScience seizoen 2019 - 2020 vertoont ook de volgende films: