CineScience movie talk: The River

CineScience movietalk: The River

In deze movietalk legt ir. Petra Berkout uit hoe de worstelingen in boerenfamilies uit de jaren 80 gerelateerd zijn aan de huidige uitdagingen van boeren in het politieke landschap. Bittere realiteit laat zien dat kwesties van vroeger vandaag de dag nog springlevend zijn. The River volgt een boerenstel dat vecht om een rivier te stoppen. Maar kunnen ze ook de hebzucht van de mens tegenhouden?

Organisator Wageningen University & Research

wo 13 mei 2020 20:30 tot 23:00

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Studenten 10,- | Cineville 3,50

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert WUR in samenwerking met Heerenstraat Theater een nieuw seizoen CineScience movie talks met iedere maand een nieuwe film.

CineScience seizoen 2019 - 2020 vertoont ook de volgende films: