CineScience movietalk: Wasted! The story of food waste

In deze movietalk nemen voedselverspillingsexpert ir. Toine Timmermans en Sanne Stroosnijder MSc je mee op weg naar een Zero Waste Society. Grote bedrijven en organisaties veranderen beetje bij beetje, maar wist je dat we zelf per persoon nog zo’n 34 kg voedselverspilling per jaar produceren? In deze documentaire zie je hoe bekende chef-koks uit allerlei voedselproducten iets moois maken en zo bijdragen aan een beter voedselsysteem. Laat je inspireren wat jij kunt doen! Als individu én binnen jouw bedrijf, sector of regio.

Organisator Wageningen University & Research

wo 14 oktober 2020 20:30

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Cineville 5,-

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert WUR in samenwerking met Heerenstraat Theater een nieuw seizoen CineScience movie talks met iedere maand een nieuwe film.

Het Heerenstraat theater heeft gepaste maatregelen genomen om op een verantwoorde manier naar de film te kunnen. Op de website van het Heerenstraat theater lees je meer over de genomen corona-maatregelen.

CineScience seizoen 2020 - 2021 vertoont ook de volgende films: