Workshop

Concepts for a Healthy Life  - Interactieve workshop om Europese kansen

Het Innovatieprofiel Oost-Nederland is een initiatief van de provincies Gelderland en Overijssel met als doel beter Europese kansen te benutten. De focus ligt op de cross-overs, zoals "Personalized Health and Nutrition".

Organisator Health Valley in samenwerking met CVC, CSA en FoodValley.nl
Datum

do 9 november 2017 09:00 tot 13:00

Locatie Lumen, gebouwnummer 100
Zaal/kamer 1

Tal van kennisinstellingen en bedrijven in Oost-Nederland lopen voorop in Europa als het gaat om innovaties in de sectoren Agro-Food, Life Sciences and Health, High Tech Systemen and Materialen, Energie en Milieutechnologie. Maar hoe onderscheiden we ons ten opzichte van vergelijkbare regio’s in Europa? Het antwoord hierop zijn de vlaggenschepen en speerpunten in het Innovatieprofiel Oost-Nederland.

WUR is samen met de andere universiteiten in Oost-Nederland betrokken bij de uitwerking van het Innovatieprofiel. De focus ligt op de cross-overs tussen de speerpunten van UT, WUR, RU-MC en RU, waaronder “Personalized Health and Nutrition”. Om de mogelijkheden en kansen uit te werken wordt een aantal regionale bijeenkomsten georganiseerd, waaronder in Wageningen op de ochtend van donderdag 9 november. De organisatie wordt gedaan door Health Valley.