Aquaculture Europe 2015 - AE2015

Conferentie

Conferentie Aquaculture Europe 2015 - AE2015

De Aquaculture Europe conferentie 2015 richt zich op de rol en de bijdrage van aquacultuur aan het beheer van de natuurlijke hulpbronnen en het belang ervan in de samenleving, door het produceren van voedsel van hoge kwaliteit, dat voedzaam en gezond is. De European Aquaculture Society organiseert de conferentie EA2015 in samenwerking met leerstoelgroep Aquacultuur en Visserij van Wageningen University en IMARES Wageningen UR en gesponsord door BIOMAR.

Organisator De European Aquaculture Society organiseert in samenwerking met leerstoelgroep Aquacultuur en Visserij van Wageningen University en IMARES Wageningen UR

di 20 oktober 2015 tot vr 23 oktober 2015

Locatie De Doelen Congress Centre, Rotterdam, The Netherlands

Nationaal en internationaal onderzoek leveren zeer innovatieve en ge├»ntegreerde oplossingen om de ontwikkeling van aquacultuur te ondersteunen. De output van dit onderzoek wordt gepresenteerd in  parallelle sessies en mondelinge en posterpresentaties.

Tijdens AE2015 wordt ook een internationale vakbeurs gehouden en er zijn 'boerendagen' (gericht op RAS en schelpdieren cultuur), studentsessies en -activiteiten, satellietwerkplaatsen en updates van EU-projecten.

Download:

Meer over AE2015 bij de European Aquaculture Society: