Conferentie

Conferentie strategische alliantie TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht

Maatschappelijke veranderingen zoals klimaatverandering en gezondheidsproblemen raken iedereen. De alliantie bundelt de expertise van de vier instellingen om bij te dragen aan maatschappelijke transities op het gebied van gezondheid, voeding, energie en duurzaamheid. Samen met partners in de samenleving dagen we jongere generaties uit om creatieve oplossingen te vinden voor de vraagstukken van morgen.

Organisator Alliantie TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht

wo 19 januari 2022 14:00 tot 18:00

Locatie Technische Universiteit Eindhoven, Auditorium

Het event van 19 januari 2022 staat in het teken van het thema Building the Fuure together om zo te onderzoeken hoe we de verandering gezamenlijk kunnen inzetten. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze discussie en jouw perspectief in te brengen. Onze strategische werkgroepen presenteren hun plannen over hoe ze impact willen creĆ«ren in de komende jaren.

Binnenkort publiceren we hier meer informatie over het programma en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Het motto van de strategische samenwerking tussen Eindhoven University of Technology, Wageningen University & Research, Universiteit Utrecht en Universitair Medisch Centrum Utrecht is: challenging future generations.

Alliantie_ChallengingFuture_logo_V2.jpg

Dit doen we door jonge onderzoekers, docenten en studenten aan het roer te zetten en samen te werken dwars door disciplines heen. De vier instellingen bundelen in de alliantie hun expertises om zo bij te dragen aan maatschappelijke transities op het gebied van gezondheid, voedsel, energie en duurzaamheid.