Activiteit

De Green Power Week

Deze week is de Green Impact Power Week! Kan jouw Green Impact team een extra boost gebruiken? Neem dan deel aan de eerste Power Week en voltooi deze week zoveel mogelijk acties.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

ma 2 juli 2018 tot vr 6 juli 2018

Door deel te nemen aan de Power Week kun je nog meer mensen betrekken bij jullie Green Impact-inspanningen. Aan het begin en het eind van de week geven we een update geven over de voortgang van jouw team. De teams die zich het meest inspannen zullen worden beloond.

Voltooi de meeste acties tijdens de Power Week

Kom in actie tijdens Power Week door een goede start te maken met het groene actieplan dat je met je team hebt gemaakt. Aan het eind van de week gaan we kijken welke team de meest acties heeft voltooid.

Promoot jouw Green Impact project

Heeft jouw team in deze week een duurzaam project gepromoot bij collega’s? Laat het ons zien door bewijsmateriaal in de vorm van een poster, e-mails of intranetbericht naar de toolkit te uploaden.

Start een Green Impact team

Ben je geïnteresseerd in het Green Impact programma, maar je bent er nog niet aan toe gekomen je aan te melden? Dit is het moment om alsnog mee te doen! Neem contact op en wij kunnen je helpen jouw team van de grond te krijgen. Het nieuwe team dat meeste acties heeft voltooid aan het einde van de week, wint een prijs. Ga naar de Green Impact-website en start je team.