Arbovirus

Derde symposium van het Dutch Arbovirus Research Network

Op 5 April wordt het derde jaarlijks symposium van het Dutch Arbovirus Research Network (DARN) georganiseerd door Wageningen Bioveterinary Research (WBVR). DARN werd opgericht in 2016 door wetenschappers van Wageningen University & Research en UMCG.

Organisator Wageningen Bioveterinary Research

do 5 april 2018 10:00 tot 17:00

Locatie Wageningen Bioveterinary Research - Lelystad
Houtribweg 39
8221 RA Lelystad
0320 - 238 800

Het DARN symposium is een podium voor jonge onderzoekers om resultaten van onderzoek aan arthropoden (muggen, teken) en de virussen die door deze arthropoden worden overgebracht op mens en dier (arbovirussen) te presenteren.

Naast presentaties van jonge onderzoekers uit Leiden, Groningen, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Wageningen en Lelystad zal Prof. Alain Kohl (Centre for Virus Research, University of Glasgow) een presentatie verzorgen met titel: “Zika virus: interactions with innate immune responses and neurotropism”.