Wageningen Dialogue

Dialoog kick-off: Mens en Technologie

Bij Wageningen University & Research (WUR) ontwikkelen we technologische innovaties in de Agri Food keten, daarnaast zijn we ons bewust van de maatschappelijke effecten. WUR wil daarom de komende jaren extra energie steken in het aangaan van de dialoog met de samenleving op dit thema. Zowel positieve als mogelijk negatieve ontwikkelingen brengen we ter tafel, waarbij we partijen samen willen brengen die hierop actie kunnen ondernemen. Om met deze inzichten kennis te blijven ontwikkelen waar behoefte aan is in de samenleving.

Organisator
Datum

wo 11 december 2019 10:00 tot 11:30

Locatie AgriFoodTech | Brabanthallen | 's Hertogenbosch
Zaal/kamer Zaal 1
Prijsomschrijving Gratis toegang | Registreren noodzakelijk

Tijdens de Agri Food Tech in ’s-Hertogenbosch geven we een kick-start aan de dialoog over mens en technologie in de Agro Food sector. Dit doen we op 11 december om 10.30 uur met een brede paneldiscussie, na afloop van de keynote speech van prof. Peter Groot Koerkamp. Zowel de keynote als de paneldiscussie vinden plaats in Zaal 1. Bekijk het volledige programma hier.

De dialoog over de rol van technologie in de Agro Food keten willen we het komende jaar met de hele sector voortzetten. Welke rol kan WUR als kennisinstelling spelen, specifiek Agro Food Robotics. En welke rol kunnen andere partijen spelen? Hoe democratiseren we technologisering in de sector? Welke ontwikkelingen zijn nodig zodat technologische ontwikkelingen in de sector niet alleen meer productiviteit en kwaliteit oplevert, maar ook positieve maatschappelijke en duurzame effecten? Denkt u met ons mee? Mail ons uw gedachten of interesse in deelname via wageningen.dialogue@wur.nl