Workshop

Discover yourself through your Inner Family - Ontdek jezelf door je Innerlijke Familie

A playful and profoundly shifting workshop for students at the WUR who want to experience (more) fun and effectiveness during their time as a student.

Een speelse én diepgaande workshop voor studenten die meer plezier en effectiviteit in hun studietijd willen ervaren.

Organised by Student Training & Support

Thu 25 February 2021 14:00 to 17:00

Tue 2 March 2021 14:00 to 17:00

Duration NEW DATES: ENGLISH workshop on 25 February / NEDERLANDSE workshop op 2 Maart 2021
Venue Wageningen Campus, locatie nader te bepalen

*ENGLISH*
In this workshop you get to know your Inner Family. The Inner Family is a psychological model which helps you to recognize patterns in your interaction with others. Discover how the 4 family members of the Inner Family represent your qualities and talents. Learn how you can use them to motivate yourself, come into action, relax and find our what you really want.
In this workshop you will learn how to effectively align these four parts of yourself to be be more balanced and take control over your study and daily life.

Register for this short, surprising workshop in English on Thursday 25 February from 2 to 5 PM and learn that taking steps and moving forward is not complicated at all!

*DUTCH / NEDERLANDS*
In deze workshop maak je kennis met je innerlijke familie. De Innerlijke Familie is een psychologisch model wat op een verrassende en verrijkende manier kijkt naar jezelf en naar anderen. Ontdek hoe de 4 leden van je Innerlijke Familie jouw kwaliteiten en talenten representeren. Leer hen te gebruiken om  jezelf bijvoorbeeld te motiveren, in actie te krijgen, te ontspannen of te ontdekken waar jij nu echt behoefte aan hebt.
Je leert hoe je deze 4 delen in jezelf effectief met elkaar kunt laten samenwerken, om zo vanuit meer balans de regie te nemen over jouw studie en je dagelijks leven.

Schrijf je in voor deze korte en verrassende Nederlandstalige workshop op dinsdag 2 maart van 14:00 tot 17:00 uur en ervaar dat stappen zetten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn!