Doe mee aan de eerste Trash Run in Wageningen

Doe mee aan de eerste Trash Run in Wageningen

Op donderdagavond 18 mei organiseert atletiekvereniging Pallas’67 in samenwerking met Wageningen Schoon de allereerste Trash Run van Wageningen. Teams van vier personen worden uitgedaagd om al rennend over de Wageningen Campus zoveel mogelijk zwerfafval te verzamelen. Alle Wageningers zijn welkom om mee te doen.

Organisator Pallas '67 & Wageningen Schoon

do 18 mei 2017 19:00

Locatie Sports Centre de Bongerd, gebouwnummer 130
Bornsesteeg 2
6708 PE Wageningen

Waarom meedoen?

Bovendien wint het team dat het meeste zwerfafval verzamelt een dinerbon voor het hele team!

Wat: eerste Trash Run van Wageningen
Wanneer: donderdag 18 mei, start 19 uur
Waar: Start en finish zijn op sportcentrum De Bongerd
Deelname is gratis, inclusief drankje en snack
De route is ongeveer 5km.

Online aanmelden

Meedoen? Je kunt jezelf of een team tot woensdagavond 17 mei online opgeven via www.wageningenschoon.nl

The Waste Challenge

De Trash Run is een activiteit in het kader van The Waste Challenge, een afvalscheidingschallenge voor Wageningse studenten. De activiteit is echter open voor  iedereen. Want meer deelnemers = een schoner Wageningen!

De Trash Run wordt ondersteund door: gemeente Wageningen, Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos, Studenten atletiekvereniging Tartl├ętos, Green Office Wageningen University en Studievereniging Bos- en natuurbeheer WSBV Sylvatica.