Eendaagse Introductiecursus biobased economy voor HBO-docenten

Eendaagse Introductiecursus biobased economy voor HBO-docenten

Nieuwe toepassingen voor de producten die voortkomen uit plantaardige en dierlijke productie en micro-organismen, zoals verpakkingsmateriaal, additieven voor de chemische industrie of voor de energieproductie. Binnen het HBO-onderwijs speelt de biobased economy een steeds grotere rol. Wageningen UR en CBBE organiseren gezamenlijk een eendaagse introductiecursus in de Biobased Economy.

Organisator Wageningen University & Research

ma 30 maart 2015 09:00 tot 17:00

Locatie Axis, gebouwnummer 118
Bornse Weilanden 9
6708 WG Wageningen
0317-480084

De dag is voor HBO-docenten, die in hun vakgebied aandacht willen besteden aan de nieuwe materialen en processen van de biobased economy. De biobased economy is een term die ook in het HBO steeds vaker wordt gehoord.

De training behandelt verschillende aspecten, zoals de technologie, economie, ketenvraagstukken, en ook maatschappelijke vragen die voortkomen uit het inzetten van voedselgewassen voor energie en/of chemicaliën. Aan het eind van de training heeft u voldoende handvaten om direct mee aan de slag te gaan in uw instelling, o.a. via voor HBO-studenten ontwikkelde leermodule en practica.

De deelnamekosten voor CBBE partners bedragen €275,-. Voor andere belangstellenden zijn de kosten €400,-.