Energie - Hoe zuinig CO2 te doseren en met welke bronnen?

Als we minder aardgas gaan verbruiken, waar komt onze CO2 dan vandaan? De eerste stap is om zo zuinig mogelijk om te gaan met CO2, maar hoe doen we dat? In deze Webinar krijgen telers een beeld hoe er zuinig CO2 kan worden gedoseerd en aan welke nieuwe CO2 bronnen wordt gewerkt.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw en Glastuinbouw Nederland

do 26 november 2020 15:30

Locatie Online
Prijsomschrijving Gratis

Gespreksleider: Piet Broekharst (Glastuinbouw Nederland)

Sprekers:

• Arie de Gelder (Wageningen University & Research)
  • Henk Kalkman (Delphy)
  • Dennis Medema (Glastuinbouw Nederland)

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot donderdag 12 november, 10.00 uur.

Hoe gaat het in z'n werk?

Voor het volgen van het Webinar heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het Webinar (begin van de middag) ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u het Webinar kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat het Webinar start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.