Executive MBA in Food & Agribusiness

Executive MBA in Food & Agribusiness

De Executive MBA (EMBA) in Food & Agribusiness is speciaal ontwikkeld voor mid-career professionals die de ambitie hebben om toekomstige leiders in de Food & Agribusiness te worden.

Organisator TIAS Business School & Wageningen Academy
Duur 2 jaar, 12-18 uur per week
Setup Campus WUR
Locatie Tilburg & Wageningen
Prijs € 44.500,00

Executive MBA met Food & Agri track

Kies voor een uniek progamma op wereldwijd topniveau:

• Wageningen University & Research is voor het tweede jaar op rij de beste agriculture Universiteit van de wereld (National Taiwan Ranking)
  • TIAS is de nr. 1 Business School van Nederland volgens Elsevier Beste Studies
  • Uitsluitend top-academici en de best practice experts als docent
  • Unieke integratiemodules met een focus op de specifieke context van de Food & Agribusiness
  • Deeltijd MBA, goed te combineren met uw werk
  • AACSB en AMBA geaccrediteerd

Resultaat

De Executive MBA Food & Agribusiness van TIAS & Wageningen Academy onderscheidt zich van andere deeltijd MBA-programma's door haar focus op de toekomst: innovatie en ontwikkeling in plaats van 'excelsheet management', langetermijngroei vóór kortetermijnwinst. De topmanager in Food & Agribusiness van morgen, start bij ons.

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor high potentials (6 tot 8 jaar werkervaring) die de ambitie hebben 'de toekomstige leiders van de Food & Agribusiness' te zijn. Deelnemers zijn werkzaam in functies waarbij een overzicht van de gehele organisatie en de impact van beslissing daarop overzien wordt.

Het voorlopige programma kunt u hier vinden:

Academic directors

Het programma kent een tweetal 'academic directors':

- Prof. Dr. ir. H. (Hans) van Trijp, Chair of Marketing and Consumer Behaviour Group of Wageningen University.

- Dr. E (Eric) Dooms, Associate professor of Strategy and Academic director of the TIAS MBA programs.