Activiteit

F&A Next 2017 food & agri-startup evenement

Dé ontmoetingsplaats voor food & agri-bedrijven, startups en investeerders.
Na het succes van de vorige editie in 2016, komt dit jaar op 17 en 18 mei een nieuwe F&A Next naar de campus van Wageningen University & Research. F&A Next is een internationaal platform voor investeerders, start-ups en bedrijven in de food & agri-sector.

Organisator Wageningen University & Research, Startlife en Rabobank
Datum

wo 17 mei 2017 12:30 tot do 18 mei 2017 00:00

Locatie Orion, gebouwnummer 103

Samen met de Rabobank en StarLlife is de WUR vorig jaar gestart met dit
internationale dealmaking platform. Startups en investeerders gaan gezamenlijk de uitdaging aan om innovatief in te spelen op de veranderingen in het Food & Agri-domein. Twee dagen kennismaken en uitwisselen van ideeën heeft inmiddels geleid tot verschillende succesvolle samenwerkingsvormen.

Dit jaar staan twee thema’s centraal. Op een slimmere manier meer voedsel produceren met minder ecologische impact. En de combinatie tussen voeding engezondheid.  Zo wordt  bijvoorbeeld ingegaan op de overgang naar“smart farming” en wordt besproken welke invloed de voedingsindustrie kanhebben op de aanpak van overgewicht en obesitas. Het volledige programma vindt u op www.fanext.com

Pitches voor een internationaal publiek

Voor start-ups bestaat de mogelijkheid om tijdens F&A Next 2017 een
idee te pitchen op een internationaal podium. Er zijn meer dan honderd
internationale venture capital- en corporate venture-fondsen aanwezig, net als diverse vertegenwoordigers van de grootste internationale food & agri-bedrijven.
Naast de pitchsessies kunnen start-ups en investeerders elkaar ontmoeten via bedrijfspresentaties, netwerkmomenten en één-op-één gesprekken.

Inschrijven

Start-ups die geïnteresseerd zijn in het pitchen, kunnen zich inschrijven
via www.fanext.com. Dat geldt ook voor food en agri-bedrijven en investeerders die een partnership met F&A Next willen ontwikkelen of het event willen bijwonen. Op de website vindt u nog veel meer achtergrondinformatie.

We schudden u graag de hand op tijdens F&A Next2017 op 17 en 18 mei in Wageningen.