Activiteit

Feest van de smaak

Op 25 en 26 mei 2018 wordt voor de tweede keer het Feest van de Smaak! in Bleiswijk georganiseerd. Op 25 mei is er een symposium voor bedrijven en professionals over meerwaardecreatie in groenten en fruit en op 26 mei is er weer de publieksdag voor consumenten. Relaties van het smaakpanel hebben dan hun kramen ingericht en laten het grote publiek kennismaken met hun nieuwste en lekkerste producten. Kom langs en proef de sfeer, ontdek die nieuwe producten en maak kennis met alles wat met gezond zijn en blijven te maken heeft.

Organisator BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research, GroentenFruitHuis en gemeente Lansingerland
Datum

vr 25 mei 2018 tot za 26 mei 2018

Locatie Bleiswijk

Symposium op 25 mei

Het evenement bestaat uit een B2B-symposium op vrijdag 25 mei voor professionals over meerwaardecreatie in groenten en fruit. Deelname aan het symposium is uitsluitend op uitnodiging.

Publieksdag: Contact tussen bedrijven en consumenten op 26 mei

Het Feest van de Smaak! is een unieke kans voor onze relaties om direct met consumenten in contact te komen. Onze vorige editie in 2014 trok ruim 2000 bezoekers. We verwachten dit jaar minimaal hetzelfde aantal bezoekers. Bedrijven kunnen op verschillende manieren participeren, bijvoorbeeld met een kraampje met smaakvolle producten, medewerking aan een van de vele workshops of lezingen of sta er met een Foodtruck. Voor de allerkleinste zijn Buurman & Buurman aanwezig met de Kluskeet maar is er ook een leuk en leerzaam kinderprogramma. Kortom, een feest om met de hele familie te bezoeken.

Workshops

De workshops die men kan bezoeken zijn anders dan anders maar daardoor extra interessant. Om deze te volgen moet je wel 16 jaar of ouder zijn. Er zijn er 5 in totaal en duren ongeveer een uur. Lees in het programma om welke workshops het gaat en hoe je je kunt aanmelden. De workshops worden in hetzelfde gebouw gegeven als waar de rest van het Feest is. Het maximale aantal deelnemers per workshop is 25 dus wees er snel bij want: vol is vol!