Bijeenkomst

Finale Ideale Burger Challenge

Middelbare scholieren van over de hele wereld gingen de uitdaging aan om een lekkere plantaardige burger te maken en te promoten! Ze volgden colleges van studenten van Wageningen University en gingen bakken met speciale food tech ingrediënten. In deze sessie presenteren zeven geselecteerde groepen hun burger en zijn uniciteit. Ze hebben gebruik gemaakt van lokale ingrediënten en rekening gehouden met lokale promotie. Met deelnemers uit Ghana, Honduras en Nederland.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

ma 4 oktober 2021 16:00 tot 17:15

Locatie Online, open voor publiek
Tijd Wat Wie
16.00 Welkom en intro Mirjam Troost, Coordinator Wageningen Youth Institute
16.10 Intro jury Jeroen Willemsen, Innovation Lead Protein Shift at Foodvalley NL
16.15 Intro jury Elisa Bertels, student Wageningen University
16.20 Presentaties! Lana, Noa, Thirza - Fortes Lyceum, Gorinchem, Nederland
16.25 Nathalie - Alison Bixby Stone School, Honduras
16.30 Mirjam, Anke – Gymnasium Apeldoorn, Nederland
16.35 Freda, Patience, Lawrencia, Abigail - Home Economics School, Ghana
16.40 Senna - NHA, Panningen
16.45 Maria - Alison Bixby Stone School, Honduras
16.50 Maartje, Nicky, Faya - Fortes Lyceum, Gorinchem, Nederland
16.55 Interactieve activiteit (en jury overleg) Riske van Vliet, student Wageningen University & Research
17.05 Bekendmaking van de winnaars! Jury
17.10 Afsluiting Mirjam Troost, Coordinator Wageningen Youth Institute
17.15