Bijeenkomst
Finale Ideale Burger Challenge
Middelbare scholieren van over de hele wereld gingen de uitdaging aan om een lekkere plantaardige burger te maken en te promoten! Ze volgden colleges van studenten van Wageningen University en gingen bakken met speciale food tech ingrediënten. In deze sessie presenteren zeven geselecteerde groepen hun burger en zijn uniciteit. Ze hebben gebruik gemaakt van lokale ingrediënten en rekening gehouden met lokale promotie. Met deelnemers uit Ghana, Honduras en Nederland.
Tijd | Wat | Wie |
---|---|---|
16.00 | Welkom en intro | Mirjam Troost, Coordinator Wageningen Youth Institute |
16.10 | Intro jury | Jeroen Willemsen, Innovation Lead Protein Shift at Foodvalley NL |
16.15 | Intro jury | Elisa Bertels, student Wageningen University |
16.20 | Presentaties! | Lana, Noa, Thirza - Fortes Lyceum, Gorinchem, Nederland |
16.25 | Nathalie - Alison Bixby Stone School, Honduras | |
16.30 | Mirjam, Anke – Gymnasium Apeldoorn, Nederland | |
16.35 | Freda, Patience, Lawrencia, Abigail - Home Economics School, Ghana | |
16.40 | Senna - NHA, Panningen | |
16.45 | Maria - Alison Bixby Stone School, Honduras | |
16.50 | Maartje, Nicky, Faya - Fortes Lyceum, Gorinchem, Nederland | |
16.55 | Interactieve activiteit (en jury overleg) | Riske van Vliet, student Wageningen University & Research |
17.05 | Bekendmaking van de winnaars! | Jury |
17.10 | Afsluiting | Mirjam Troost, Coordinator Wageningen Youth Institute |
17.15 |