Finale ontwerpwedstrijd 'Kruip in de huid van een dier'

Leerlingen van het basisonderwijs konden zich tot 4 februari 2015 inschrijven voor deelname aan de ontwerpwedstrijd van het Wetenschapsknooppunt Wageningen University. In de finale verdedigen de vijf beste inzendingen hun ontwerp.

Organisator Wetenschapsknooppunt

wo 18 maart 2015 13:00 tot 16:30

Locatie Wageningen University

De wedstrijd

Leerlingen van het basisonderwijs worden uitgedaagd om een werkstuk/plan te maken over een actueel thema. Dit jaar is het thema: 'Kruip in de huid van een dier.' Leerlingen kiezen een dier en worden uitgedaagd om de optimale leefomgeving voor dat dier te ontwerpen.

De finale

De vijf beste inzendingen mogen hun ontwerp op woensdagmiddag 18 maart presenteren op de campus van Wageningen University. De vakjury en publieksjury kiezen hieruit de winaars. Ook de inzenders die niet in de finale staan zijn uitgenodigd: zij vormen de publieksjury.