Food & Biobased Research op Fruit Logistica 2015

Career Day

Food & Biobased Research op Fruit Logistica 2015

Elk jaar vindt er in Berlijn de vakbeurs Fruit Logistica plaats. Een groot internationaal evenement van groenten en fruit. Ook in 2015 is Wageningen UR Food & Biobased Research aanwezig op het Holland Paviljoen om bezoekers te informeren over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de duurzame versketen.

Organisator Fruit Logistica
Datum

wo 4 februari 2015 09:00 tot vr 6 februari 2015 18:00

Locatie Messe, Berlijn
Zaal/kamer Stand: hal 3.2 - C-16

Ontmoet onze experts

Food & Biobased Research helpt bedrijven wereldwijd met het verbeteren van de kwaliteit en houdbaarheid van versproducten, en het optimaliseren van de verslogistiek. Met als einddoel gezonde, verse en smakelijke producten.

Onze experts op het gebied van ketenmonitoring, kwaliteitsinspectie/robotisering en opslag- en bewaartechnieken zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

In de stand is informatie beschikbaar over onze postharvest cursussen, consultancy en robotisering. Verder worden diverse demonstraties over Quality phenomics & Robotica, Dynamic Control System (DCS) en Slimme Ketens gegeven.

Lezing vision gestuurde robotica

Op 4 februari om 14.00 uur (hal 21 stand D-09) geeft Rick van de Zedde een lezing over Vision guided robotics in agrifood save work & time.