Activiteit

Food Filmfestival Filmwedstrijd

In samenwerking met Cultura Ede hebben we de filmwedstrijd met het thema ‘Voedsel en Kringlopen’ uitgeschreven. De beste drie filmpjes worden tijdens het Food Filmfestival in oktober 2021 in Cultura Ede vertoond. Aan de wedstrijd kunnen alle leerlingen van het voortgezet onderwijs meedoen.

Organisator Food Valley Scholennetwerk en Cultura Ede
Datum

do 7 oktober 2021

De opdracht

Maak een filmpje van minimaal 5 en maximaal 10 minuten over jouw kijk op 'Voedsel en Kringlopen'. Of het nu een korte documentaire, een animatie of comedy is, dat mag je helemaal zelf weten. De film wordt door een vakkundige jury beoordeeld op maatschappelijke relevantie, creativiteit, boodschap en filmische kwaliteit.

De uitreiking vindt in oktober 2021 in Cultura plaats. Tijdens de uitreiking worden de winnende filmpjes ook vertoond. De exacte datum, inhoud van het programma en hoe je mee kunt doen aan de wedstrijd wordt binnenkort bekend gemaakt.

Zodra meer bekend is over het precieze inhoud van de wedstrijd, wordt dat op deze webpagina vermeld. Daarnaast houden wij je op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief