Activiteit

Food Filmfestival in Wageningen

In 2015 bestaat Food Filmfestival 5 jaar! Dat wordt gevierd met een nieuwe stijl. In plaats van een driedaags festival in Amsterdam gaat het festival op reis door Nederlanden arriveert 16 september in Wageningen. Food Filmfestival On Tour biedt een podium aan bijzondere filmproducties, bespreekt de belangrijkste voedselthema’s van dit moment en geeft talentvolle, regionale chefs, de kans creatief te zijn met lokale producten.

Organisator Food Filmfestival
Datum

wo 16 september 2015 16:00 tot 22:00

Locatie Orion, gebouwnummer 103
In en om Orion, Wageningen Campus

Iedere editie van Food Filmfestival On Tour heeft een thema. Met een hoofdfilm, een talkshow en eten uit de regio krijg je de unieke mogelijkheid om je op alle fronten in het thema te verdiepen. Ontmoet de professionals uit de wereld achter de film, luister naar wetenschappers en krijg inspiratie van innovatieve ondernemers. Proef wat de regio te bieden heeft door wat lokale chefs en producenten je voorzetten: thematisch geïnspireerde gerechten en producten die de smaakpapillen prikkelen.

Tijdens Food Filmfestival On Tour verklaren we de liefde aan voedsel. Tegelijkertijd stellen we de problemen van het huidige voedselsysteem aan de kaak. Food Filmfestival maakt van complexe materie licht verteerbare kost.

Food Filmfestival On Tour wordt samen met Youth Food Movement georganiseerd in nauwe samenwerking met de regionale afdelingen van de beweging.

Het thema van de editie Food Filmfestival On Tour in Wageningen is 'Zaad'. Samen met programmapartner Wageningen UR wordt gewerkt aan een bijzonder programma dat je niet mag missen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alles rondom de derde editie van Food Filmfestival On Tour, de start van de kaartverkoop en de invulling van de randprogrammering? Hou de site van Food Filmfestival in de gaten.