Food Professional Day: Grenzeloos Zuivel

Tijdens de Food Professional Day op maandag 20 maart
kunnen chefkoks hun kennis bijspijkeren. Wetenschap en praktijk werken nauw samen in de inspirerende masterclasses. Ieder jaar is er een thema, dit jaar staan de ongekende mogelijkheden van melkproducten centraal: Grenzeloos Zuivel.

Organisator Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Gastronomisch Gilde en Wageningen University & Research

ma 20 maart 2017

Want zuivel vormt met producten als room, boter, melk en kaas de basis van talrijke gerechten. Daarmee heeft elke chef ongekende mogelijkheden voor nieuwe creaties. Welke? Dat laten we zien tijdens de zevende editie van dit jaarlijkse evenement voor de chef die bij wil blijven.

Met gepassioneerde wetenschappers van Wageningen University & Research die hun kennis delen, en met bevlogen topchefs die hun creaties laten proeven. Maar ook met een bezoek aan het Friesland Campina Innovation Centre voor inspirerende masterclasses.

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar de website.