Conferentie

Food Valley Expo 2015

City farming, innovatieve ingrediënten en high tech oplossingen. Vooraanstaande wetenschappers uit het bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen aan het woord over de meest recente ontwikkelingen in agri en food. Een beursvloer vol innovatieve ondernemers en een trotse winnaar van de Food Valley Award. Dat is Food Valley Expo 2015. Twee dagen om nieuwe zakenpartners te ontmoeten en om kennis op te doen.

Organisator Food Valley NL
Datum

ma 12 oktober 2015 tot di 13 oktober 2015

Locatie Orion, gebouwnummer 103
Het programma is breed. Voor iedereen die in innovatie is geïnteresseerd, valt er wat te beleven.
Op 12 oktober staan wetenschappelijke ontwikkelingen die nieuwe kansen bieden voor het bedrijfsleven, centraal. Onderwerpen zijn zoutreductie, darmgezondheid, plantenstoffen en high tech in food. Sprekers van onder andere Unilever, DSM, Rijk Zwaan en TU/e.

Op 13 oktober vindt de jaarlijkse conferentie plaats met als sprekers Constantijn van Oranje-Nassau - Start Up Delta
Arjen van Tunen - KeyGene
Gus van der Felz - City Farming Philips Horticulture
Roelof Joosten - FrieslandCampina.
De jury maakt de winnaar van de Food Valley Award 2015 bekend. In het Holland Food Valley House vindt een tasting met nieuwe producten en ingrediënten plaats.

Beide dagen zijn er talloze innovatieve producten, technologieën en ingrediënten te ontdekken op de beursvloer en zijn er verschillende matchmakingsmogelijkheden. De Food Valley Expo trekt jaarlijks honderden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Food Valley Expo biedt uitgebreide profileringsmogelijkheden voor uw organisatie, deze vindt u hier.